Apartament 2 camere Complex Sunrise Rezidence
Prelungirea Ghencea 289, București, Romania
Pentru închiriere 350€ Pe luna - Apartament
IMB899021 69 mp 1 Bedroom 1 Bathroom

Va recomandam un apartament situat in Sunrise Residence, este un ansamblu rezidential localizat in  Prelungirea Ghencea, locatarii vor avea acces la o curte interioara excelent amenajata in care se pot relaxa beneficiand de numeroase spatii verzi.
Siguranta Dvs este realizata printr-un sistem de bariere, accesul in ansamblu este delimitat si se face pe baza de telecomanda atat in parcarile subterane cat si in interiorul ansamblului.

Beneficiati de o suprafata generoasa de 69 mp , apartamentul se afla la etajul 2/5 , este complet mobilat si utilat , centrala proprie , loc de parcare .

In zona beneficiati de : Magazine , Farmaci , Saloane ,Supermarketuri , acces rapid la ratb datorita carora puteti ajunge oriunde in bucuresti ,iar cu masina 20 de minute pana la Militari Shopping Center unde beneficiati de absolut orice aveti nevoie .
Acum puteti locui intr-un Ansamblu Rezidential linistit si intim , un loc unde sa va retrageti dupa o zi in oras , oferindu-va o atmosfera care compensează stresul şi rutina de zi cu zi

Merita Vizionat !

Harta

Proprietăți similare