Apartament 2 camere lux Cortina Residence Herastrau .
Strada Amiral Horia Măcelariu, București, Romania
Pentru închiriere 840€ pe luna - Apartament
IMB899031 75 mp 1 Bedroom 2 Bathrooms

Va propunem un apartament de lux , in complexul Cortina Residence din Herastrau , care se intinde pe o suprafata de 74 mp , compartimentarea foarte bine gandita, avand : 1 camera de zi cu bucatarie, 1 dormitor cu baie proprie , 1 camera dining/birou cu acces terasa. , baie , spaţiile comune interioare si facilităţile au fost special gândite pentru a crea o ambianţă relaxantă şi placută privirii .

Avand un design modern – minimalist,  fiind complet mobilat si utilat  , loc de parcare inclus in pret , iar culorile folosite in designul apartamentului ofera o stare de relaxare si confort .
Albul este o culoare Feng Shui activa, favorizeaza energia Chi si poate fi folosita in intreaga locuinta, sugerand puritatea si atragand increderea si lumina. Reprezinta inocenta si spiritualitatea si stimuleaza creativitatea .Se recomanda utilizarea lui alaturi de culori calde sau de pamant, intrucat culoarea galbena este asociata cu lumina razelor solare, in mod
automat ne este transmis un sentiment vesel de vara, care provoaca emotii pozitive si amintiri frumoase .Aceasta culoare poate da o tenta eleganta si sofisticata oricarei camere din casa. Clădirea va beneficia de recepţie şi pază 24h, sală de fitness, magazine, restaurante dar şi o superbă gradină privată.

Conditi de inchiriere :  Persoane serioase , fara animale de companie , 1 luna chiria + 1.5 Garantie , 85 E Mentenanta .

Conditii Excelente ! Merita Vizionat !!!

Harta

Proprietăți similare