Apartament 2 camere lux Decebal / Alba Iulia
Bulevardul Decebal, București, Romania
Pentru închiriere 600€ Pe luna - Apartament
IMB899037 50 mp 1 Bedroom 1 Bathroom

Cei care isi doresc un camin spectaculos, aerisit si ultra-modern vor aprecia  cu adevarat acest apartament de doua camere situat in spatele Bulevardului Decebal , avand la dispozitie in imediata apropriere :  metrou , transport in comun ,  farmacii , bancii , benzinarii ,  magazine , sali de fitness , saloane , si bineinteles toate teresele de pe Decebal  etc.

Un design modern , livingul spatios , masuta de dinning , bucatarie open space complet mobilata si utilata , dormitorul este decomandat avand un dressing mare , baia este mobilata modern .Scara blocului este placata cu marmura si pereti de rigips, beneficiaza de un sistem de supraveghere, iar liftul este modern si incapator.
Nuantele de maro inchis ofera siguranta si sporeste capacitatea noastra de adaptare la stimulii exteriori, inducand sentimentul de multumire si satisfactie ajutand la crearea unei atmosfere neutre, confortabile si primitoare , iti transmite o energie aparte, asociata cu puterea, stabilitatea si energia vibranta.

După cum observi, se creează astfel un design aerisit și plăcut, în care orice persoană s-ar simți cu adevărat ca acasă.  Merita Vizionat !!!

Harta

Proprietăți similare