PIPERA SMART PLACE RESIDENCE!
CALITATEA NU MAI ESTE DOAR LA EA ACASA, ESTE LA TINE ACASA!

Muta-te intr-un ansamblu rezidential cu personalitate!
Vei beneficia de 124 mp utili, 4 camere plus o camera dressing, Bucatarie separata, 3 bai, 3 balcoane loc parcare si curte libera proprie de 90 mp.

Izolatii de cea mai inalta calitate

Termoizolatii de 15 – 20 cm, pentru un confort sporit. Termopane pe 7 camere tripan, de cea mai inalta calitate. Hidroizolatii pe 5 straturi de membrana, pentru linistea si confortul tau, cu scurgere in canalizare, fara burlane la vedere, pentru un aspect premium placut.

Bucatarie separata

Lasam marketingul la o parte si devenim practici. Bucataria inchisa pentru confortul tau. Acum poti fi chef bucatar la tine acasa, fara grija ca ar trebui sa aerisesti toata casa pentru asta.

Dormitoare mari, pentru copii silitori

Copiii tai vor avea propriile dormitoare, cu pat mare, birou, dressing si suficient spatiu pentru a-si intinde jucariile. Fericirea lor este si prioritatea ta, nu?

Dormitorul matrimonial la care ai visat

Pentru intimitatea ta, am destinat tot etajul 2 pentru dormitorul matrimonial, care are propria baie si camera dressing. Am pozitionat masina de spalat in dressing, unde tinem si cosul de rufe, unde le calcam si uscam, fiind incalzit si avand iesire in terasa.
Nu mai spalam rufele in bucatarie, nu? Acum au camera lor.